Zelfslachtende slager Mieras

Iedere week kiest Eduard Mieras een aantal varkens en runderen uit bij een boer in de directe omgeving van Wemeldinge. Runderen kopen we in Oostdijk, de varkens komen uit Kruiningen en de lammeren groeien in Wemelinge op. Als de dieren arriveren, worden ze geslacht en verwerkt tot verschillende vleesproducten.

Het slachten gebeurt altijd vakkundig, snel en met respect voor het dier. Er is elke keer een veearts en een inspecteur van de voedsel- en warenautoriteit bij. Zij zien streng toe op de hygiëne in de slagerij en op een integere houding tijdens het slachten.

Bij het verwerken van de grote stukken vlees in panklare producten, kijken we goed naar de kwaliteit en structuur van het vlees. Concessies doen we niet. In dit stadium is de kwaliteit van het vlees zoals het op uw bord komt het belangrijkst.

Het hele proces speelt zich af op dezelfde plaats en met dezelfde mensen. Dat garandeert de ambachtelijke kwaliteit van ons vlees – en dat proef je. Nog maar een klein deel van de Nederlandse slagers gaat op deze manier te werk. Wij kiezen met passie voor het complete plaatje van ons ambacht.

Natuurlijk voldoen we aan de kwaliteitseisen van HACCP en de EEG-normen. Alleen zo weet u zeker dat er een gezond stukje vlees van Slagerij Mieras op tafel komt.

Slagerij Mieras, waar ambacht ook nog echt ambacht is!

Wij garanderen de ambachtelijke kwaliteit van ons vlees.